Výběr z webu za leden 2019 – Krkavčí matka, minimalismus, ekologie a film Slunovrat

Jako první tady mám dva články z blogu krkavcimatka.cz. Veronika Hurdová která tento blog vytvořila je také autorkou mnoha knih. S jejími názory se sice občas neshodnu a doporučila bych vám nečíst její články nekriticky, nicméně nabízí rozhodně zajímavé pohledy na svět a výchovu dětí.

Šetříte čas? Nebo s ním jen kupčíte?

http://www.krkavcimatka.cz/2019/10/setrite-cas-nebo-s-nim-jen-kupcite.html

Proč nemůžou být státní školy “zdarma” doopravdy zdarma?

http://www.krkavcimatka.cz/2019/09/kez-by-byly-takove-typy-skol-dostupne.html

 

Recenze filmu Slunovrat

Další článek je malé filmové doporučení pro fanoušky horrorů – film se jmenuje Slunovrat, na jeho sledování budete potřebovat silný žaludek, ale jedna věc se mu musí nechat, je jiný a z žánru, kde se neustále točí další a další filmy plné duchů v domě a samohrajícího piana vystupuje.

Recenze tohoto filmu je k přečtení na blogu FFFilm- doporučuji si film nejprve pustit, recenze by vám mohla zkazit překvapení:

https://www.fffilm.name/2019/07/recenze-slunovrat-midsommar-90.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Fffilm+(FFFILM)

 

Jak vést děti k minimalismu?

I pokud nepatříte mezi zaryté minimalisty, doporučuji k přečtení. Objevíte užitečné tipy, jak nezahltit děti množstvím hraček a zbytečností.

https://www.reduca.cz/blog/jak-vest-deti-k-minimalismu/?fbclid=IwAR1NyK1cjZdKcGUq2DVm9boWZTnXkHO8hA86yEW-29svK6GMfRpJryHTyts

 

Darujte odpad. Rozjíždí se on-line burza druhotných surovin, zájem je o suť i plasty

Odpad nebo cenná surovina? To, čeho má jeden člověk problém se zbavit, může být cennou surovinou pro výrobu nových věcí.

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/sut-nepatri-na-skladku-v-cesku-zacina-fungovat-burza-druhotn/r~a5d86c14514211e98a200cc47ab5f122/?fbclid=IwAR3yYbLw3FHL3MtfAIm0QkcsixTI3cCChYWP2oNs6ADjYKUKPJirUNDQef4

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *